USV Hercules

 

USV Hercules

Welkom bij Portazul

Portazul is een van de grootste aanbieders van tegels in Nederland. Welke stijl je ook zoekt, bij Portazul ben je aan het juiste adres. Onze tegels zijn modern, inspirerend, kwalitatief en ook nog eens betaalbaar. Op onze site, portazul.nl vind je dan ook het meest complete aanbod van tegels in het land. En niet alleen tegels, maar ook de bijbehorende afbouwmaterialen, lijmen en onderhoudsmiddelen.

Wij volgen de laatste trends op de voet en bezoeken jaarlijks alle beurzen die er toe doen. En ons aanbod gaat daar in mee. Laat je inspireren op portazul.nl. Voor je eigen woonkamer, badkamer of misschien zelfs het buitenterras. En anders kom je gewoon een keer langs in onze showroom van meer dan 1000m2 in Ede, waar we je graag met advies van dienst zijn. Hopelijk word je dan net zo enthousiast over tegels als wij dat zijn.

Portazul en USV Hercules

Portazul steunt de regionale sport, we geloven in de kracht van plaatselijke community’s.

Als lid van USV Hercules ontvang je altijd 10% korting op je bestelling bij de Portazul webshop met de kortingscode HerculesUtrecht. Vervolgens doneert Portazul 10% van het orderbedrag weer aan de kas van USV Hercules.

Kijk maar rustig rond in ons aanbod op portazul.nl en laat je inspireren voor je eigen woonkamer, badkamer of misschien zelfs terras. Je kunt ook altijd langskomen in onze showroom van meer dan 1000m2 in Ede, waar we graag met advies van dienst zijn.

Hopelijk wordt je net zo enthousiast over tegels als wij dat zijn.

10% korting?
Gebruik code HerculesUtrecht

06-54981138
Stuur ons een
Whatsapp bericht

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...