Advies nodig? Portazul kan u hiermee helpen

 

Advies

Advies nodig? Portazul helpt je graag

Advies op maat

Portazul biedt een ruime keuze aan wand-en vloertegels & mozaïeken voor o.a. badkamer, toilet, woonkamer of keuken. Zelfs voor het terras bieden wij een ruim assortiment. Of je nu kiest voor landelijk, industrieel of modern, voor elk interieur biedt Portazul een ruime keuze, in vrijwel iedere kleur en in ieder formaat. Door middel van onze inspiratie pagina’s kun je in 1 oogopslag oplossingen zien die passen bij een bepaalde stijl en dat volgens de laatste trends.

Zo adviseren wij desgewenst persoonlijk, gebaseerd op eigen stijl, persoonlijke wensen, gezinssamenstelling en budget. Wij laten in dat kader graag zien wat dan de diverse mogelijkheden zijn en maken een advies op maat. Ook komen wij (uitsluitend bij regulier materiaal) op afspraak aan huis om de maten op te nemen van bijvoorbeeld de badkamer of de keuken.

Omdat Portazul graag een compleet pakket aanbiedt, kunnen ook lijm & voeg, afbouw en onderhoudsartikelen besteld worden. Het mooie daarbij is dat Portazul ook nog een compleet assortiment gootjes en afwerkstrips aanbiedt.

Alles om de klus te klaren! En ook nog eens gratis tot aan de deur bezorgd.

Kom langs in de showroom en laat je inspireren! De koffie staat klaar.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...