Uw bestelling retourneren

 

Retourneren

Retourneren

Het is mogelijk goederen te retourneren wanneer dit binnen de overeengekomen 14 dagen bedenktijd aan ons gemeld wordt. Deze bedenktermijn (14 kalenderdagen) gaat in vanaf het moment dat jij als klant de goederen in ontvangst neemt. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Retouradres: Lumierestraat 19, 6716 AG Ede.

 

Ook kun je ervoor kiezen de producten door ons op te laten halen. Houdt er daarbij wel rekening mee, dat alleen goederen die in goede staat zijn, voor zover redelijkerwijs mogelijk, worden teruggenomen en in aanmerking komen voor volledige terugbetaling. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Mocht je ervoor kiezen je goederen retour te laten halen door Portazul, dan bedragen de retourkosten eenmalig € 29,95. Portazul zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug betalen. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of er is aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

Om het retourneren van de vaak volumineuze producten in goede banen te leiden graag pas terugzenden nadat het door Portazul toegezonden retourformulier is ingevuld en aan ons per email is geretourneerd. Wij bevestigen vervolgens per email dàt we het retourformulier goed ontvangen hebben. Indien je wilt dat wij de producten komen ophalen, dien je altijd een retourformulier in te vullen. Na deze bevestiging wordt er door de Portazul transporteur een afspraak gemaakt om de goederen daadwerkelijk op te halen.

 

Retour aanvraag

Een retour aanvraag doe je makkelijk en snel door onderstaande velden in te vullen, ook kun je het modelformulier voor herroeping invullen en naar ons retourneren. Binnen 24u (m.u.v. het weekend) ontvang je van ons een verdere instructie over hoe je je product aan ons retour kunt zenden.

 
Tel 3 en 3 bij elkaar op.
 
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...