Uw bestelling laten bezorgen of afhalen

 

Bezorgen of afhalen

Bezorgen of afhalen

Je kunt ervoor kiezen de bestelling te laten afleveren op een door jouw gewenst adres. Je kan er ook voor kiezen de bestelling zelf af te halen.

 

Ben je toch nog iets vergeten te bestellen, dan is er de mogelijkheid dit meteen op de Portazul webshop na te bestellen.

 

Als je ervoor kiest om de producten door ons te laten bezorgen op een door jouw gewenst adres dan leveren wij tot aan de voordeur (niet op etages e.d.). Het opgegeven adres moet in dat geval met een vrachtwagen goed te bereiken zijn. Dat impliceert dat levering in oude binnensteden, op woonerven & op onverharde wegen niet altijd mogelijk zal zijn. Blijken er bij aflevering beperkingen geef dit dan vooral vóór levering al aan; bij voorkeur bij het plaatsen van de bestelling. Dat kan als notitie, we zoeken dan samen naar een oplossing voor de aflevering.

 

Na plaatsing van de bestelling ontvang je van Portazul een orderbevestiging waarin wij de leverdatum van de artikelen aangeven. Artikelen welke bij ons op voorraad staan kunnen binnen 48uur geleverd worden mits de betaling ontvangen is. Er moet op de dag van levering iemand thuis zijn. Indien er onverhoopt toch niemand aanwezig is worden de goederen weer mee retour genomen. Onze helpdesk zal dan in overleg met jou een nieuwe leverdatum plannen.

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...