De algemene voorwaarden van Portazul

Voorwaarden in het kort

Hieronder onze voorwaarden in het kort weergegeven. Daaronder de volledige tekst van onze algemene voorwaarden.

Bestellen en betalen, ruilen en retourneren: Je doet zaken en je communiceert via de Portazul webshop. Ook alle overige communicatie voer je met de Portazul medewerkers van de helpdesk of middels het contactformulier op de Portazul webshop.

Vooruitbetaling: 100% vooruitbetaling via de betaalmethoden zoals op de website aangegeven of 50% achteraf met pinbetaling bij aflevering op een door jouw aangegeven afleveradres.

Aflevering of ophalen: Je kunt kiezen voor het afhalen van je bestelling of voor aflevering op een door jouw specifiek gewenst adres.

Levertijd: De levertijd staat aangegeven op de Portazul bevestiging van je bestelling. Bij overschrijding van de Portazul levertermijn met meer dan 14 kalenderdagen kan je als koper de koop ongedaan maken zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. Tot die tijd geeft de koper de verkoper de gelegenheid alsnog te leveren of een passend alternatief te bieden.

Bedenktijd: Bij Portazul geldt er een bedenktijd van 14 kalenderdagen, lopend vanaf het moment dat de producten in ontvangst zijn genomen door de klant. 

Terugname: Alleen goederen in goede, verkoopbare nieuwstaat en in de originele, ongeopende verpakking, kunnen worden teruggenomen. Indien de goederen retour gehaald worden door Portazul zal er eenmaling € 29,95 in rekening worden gebracht.

Klachten: Breuk, kleurverschil, verkeerde levering of andere bezwaren: afwikkeling uitsluitend via het klachtenformulier deze kun je aanvragen via onze website. Bezwaren worden binnen 14 kalenderdagen behandeld.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...