Over Portazul

 

Over
ons

Over Portazul

Portazul begon in 1991 met het importeren van handbeschilderde wandtegels uit Portugal. Dat bleek al gauw zo’n succes dat het Portazul assortiment werd uitgebreid met een breed pallet aan andere bijzondere tegelseries. Ook nu, ver voorbij de eeuwwisseling, blijft Portazul doen waarin ze goed is: een ruim assortiment van bijzondere tegels beschikbaar maken voor een breed publiek met aandacht voor details en kwaliteit. Net even iets anders, net even iets mooier, net even iets exclusiever en toch altijd betaalbaar!

Portazul beschikt over een optimale voorraadpositie en een slimme en snelle manier van bezorgen. Bovendien kunnen wij je van technisch advies voorzien en suggesties doen over inrichting van je badkamer bijvoorbeeld. Wij kunnen desgewenst ook monsters toesturen. We beschikken niet alleen over een grote voorraad maar ook over een goed georganiseerd Logistiek & Service apparaat en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast beschikken we over een grote en uitgebreide range tegellijmen.

Daar komt ook nog eens bij, dat we nu in staat zijn gedegen garanties af te geven. In ons eigen laboratorium worden producten voortdurend getest. Dat geeft zekerheid en dat is belangrijk als je via het internet koopt. Wij zijn dus niet zomaar een webshop. Portazul zit al ruim 25 jaar “in het vak”en werkt landelijk samen met een selectie van Portazul dealers die je ook in hun speciaalzaak héél goed kunnen ondersteunen. Wij durven dan ook gerust te stellen, dat als je via internet tegels koopt, je bij Portazul het beste uit bent.

 

KvK-nummer:  09076593
BTW-nummer: NL801229728B01

Portazul
Lumièrestraat 19
6716 AG Ede
T 0318-664505

 

 

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...