15% korting op geselecteerde
tegels! 
Kortingscode: Klus2018

Welkom bij de Portazul webshop

De meest complete winkel op het gebied van tegels, sanitair en afbouw materialen.

Hier vind je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Veel inspiratie, informatie en natuurlijk een groot aanbod aan o.a. tegels. Ook voor de basis leveren we de producten waarmee het makkelijk werken wordt. Onze bouw-en tegelelementen, levelling systemen, lijmen en voegen zorgen voor een goed begin en een perfect eindresultaat.

In onze showroom in Ede van maar liefst 1000m² ontvangen we je graag en adviseren we waar nodig bij je plannen en keuzes. Met vrijblijvend advies, 3d ontwerpen en veel inspiratie. We kunnen zelfs het sanitair leveren als je tijdens je bezoek aan onze showroom op ideeën wordt gebracht. We doen er alles aan om je te laten slagen en met een tevreden gevoel naar huis te laten keren, dat is onze missie.

De hele maand juli & augustus staat in het teken van het thema “klussen”. Daarom geven wij deze maand 15% korting op geselecteerde vloer-en wandtegels, sanitair en foby producten. Gebruik de code klus2018 en profiteer! Bekijk de pagina klusmaand voor een overzicht van alle producten die geselecteerd zijn voor deze actie.

Hopelijk wordt je net zo enthousiast van deze zomeractie als wij!

06-54981138
Stuur ons een
Whatsapp bericht

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...