Wandtegels van Portazul

 

Wand-tegels

Wandtegels van Portazul

 

Wand-tegels

Houtprint tegels

Aan de slag met mooie houtprint tegels

Je hebt er altijd van gedroomd om een mooie houtvloer in je huis te hebben, maar ziet er een beetje tegenop als je denkt aan het onderhoud dat je aan deze vloer kunt hebben? Maar toch, die houtlook zou wel leuk in je inrichting passen. Bij Portazul hebben we dan de ideale oplossing. We verkopen namelijk houtprint tegels, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Op een belangrijk punt na dan, want die tegels met houtprint zijn natuurlijk veel eenvoudiger schoon te houden dan een vloer van echt hout.

Laat je inspireren door de stijlen van Portazul

Bij Portazul hebben we een groot aantal stijlen waar jij je door kunt laten inspireren. De mooiste tegels in stijlen waarvan je nooit zou hebben verwacht dat ze als tegels te krijgen zouden zijn. We houden er bij Portazul van om onze klanten het mooiste te bieden wat er op het gebied van tegels te krijgen is. Onze houtprint tegels zijn van dusdanige kwaliteit dat je zeker kunt zijn dat je hier vele jaren van gaat genieten als je deze tegels in je huis hebt gelegd. Ook hier kunnen wij je mee helpen. We verkopen alle materialen die je maar nodig kunt hebben om tegels te leggen. Ook staan we klaar om jou te adviseren.

Tegels met houtprint in het echt komen bekijken

Op onze website kun je al onze stijlen op je gemakje bekijken. Maar je kunt ook een keer bij ons langskomen in onze uitgebreide showroom in Ede. We hebben hier 1000m2 aan tegels voor je bij elkaar liggen, die we je maar al te graag eens in het echt laten zien. We kunnen dan ook een mooi 3D model maken waar je direct op kunt zien hoe die mooie vloer er straks in jouw huis uit komt te zien. Zo weet je tenminste zeker dat je echt de beste look in huis gaat halen!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...