De mooiste houtlook

 

Keramisch

HOUT

De houlook, Portazul heeft het!

 

Keramisch

HOUT

Houtlook, een upgrade voor je interieur

 

Keramisch

HOUT

Houtlook, een upgrade voor je interieur

 

Keramisch

HOUT

Houtlook, een upgrade voor je interieur

 

Keramisch

HOUT

Houtlook, een upgrade voor je interieur

 

Keramisch

HOUT

Producten houtlook

De mooiste houtlook tegels voor je inrichting

Ben jij op zoek naar een mooie houtlook in je huis, maar zit je er niet op te wachten om daadwerkelijk een houten vloer te gaan leggen? Het onderhoud dat hierbij komt kijken spreekt je misschien niet aan, waarbij het ook een vorm van vloeren leggen is die nog niet zo 1, 2, 3 voor elkaar is. Bij Portazul ben je dan aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk houtlook tegels. Je hebt dan toch een mooie houten look op je vloer, maar het gemak in het onderhoud van tegels. Zo krijg je dan een prachtige vloer, die je heel makkelijk schoon kunt houden.

Gericht zoeken

Sorteer op:

Op zoek naar tegels met houtlook

Een vloer van tegels heeft meer mogelijkheden dan je misschien zou denken. Je denkt dan misschien aan een tegelvloer die er uitziet alsof hij van steen gemaakt is, maar je hebt zoveel meer opties op het gebied van tegels. Heb jij bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het leggen van een vloer van tegels, die helemaal in de stijl is van een houten vloer. Maar daarnaast zijn er ook nog meer opties. Je kunt dan denken aan een betonlook, of een cementlook… Tegels die er precies zo uitzien als het origineel, maar die veel makkelijker te onderhouden zijn!

Tegels met houtlook kopen bij Portazul

In onze webshop vind je de mooiste tegels bij elkaar. Doe hier je inspiratie op of laat je eigen idee tot werkelijkheid worden. Maar je kunt er ook voor kiezen om een keer langs te komen in onze showroom. In Ede hebben we namelijk ruim 1000m2 aan tegels voor je klaarliggen. Tegels om eens naar te kijken om te bedenken hoe deze er in je eigen huis uit zouden zien! Maar je kunt bij ons ook alle materialen kopen die je maar nodig kunt hebben om deze tegels zo perfect mogelijk te leggen. Completer dan bij Portazul wordt het simpelweg niet.

Houtlookassortiment

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...