10% korting op
basic tegels! 
Kortingscode: basic2019

De meest complete winkel op het gebied van tegels.

Hier vind je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Veel inspiratie, informatie en natuurlijk een groot aanbod aan tegels. Ook voor de basis leveren we de producten waarmee het makkelijk werken wordt. Onze bouw-en tegelelementen, levelling systemen, lijmen en voegen zorgen voor een goed begin en een perfect eindresultaat.

In onze showroom in Ede van maar liefst 1000m² ontvangen we je graag en adviseren we waar nodig bij je plannen en keuzes. Met vrijblijvend advies, 3d ontwerp en veel inspiratie. We kunnen zelfs het sanitair leveren als je tijdens je bezoek aan onze showroom op ideeën wordt gebracht. We doen er alles aan om je te laten slagen en met een tevreden gevoel naar huis te laten keren, dat is onze missie.

Februari staat in het teken van het thema “basic”. Daarom hebben wij voor deze maand een leuke actie bedacht! Op alle basic tegels krijg je 10% korting! Gebruik de code basic2019 en profiteer!

Kijk maar rustig rond in ons aanbod op portazul.nl en laat je inspireren voor je eigen woonkamer, badkamer of misschien zelfs terras. Je kunt ook altijd langskomen in onze showroom van meer dan 1000m2 in Ede, waar we graag met advies van dienst zijn.

06-54981138
Stuur ons een
Whatsapp bericht

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...