10% korting op alle keramische houtlooktegels Kortingscode: houtlook2019

Welkom bij de Portazul webshop

De meest complete winkel op het gebied van tegels.

Hier vind je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Veel inspiratie, informatie en natuurlijk een groot aanbod aan tegels. Ook voor de basis leveren we de producten waarmee het makkelijk werken wordt. Onze bouw-en tegelelementen, levelling systemem, lijmen en voegen zorgen voor een goed begin en een perfect eindresultaat.

In onze showroom in Ede van maar liefst 1000m² ontvangen we je graag en adviseren we waar nodig bij je plannen en keuzes. Met vrijblijvend advies, 3d ontwerp en veel inspiratie. We kunnen zelfs het sanitair leveren als tijdens je bezoek aan onze showroom op ideeën wordt gebracht.. We doen er alles aan om je te laten slagen en met een tevreden gevoel naar huis te laten keren, dat is onze missie.

De hele maand maart staat in het teken van het thema “hout”. Het is dan ook niet gek dat je gedurende de hele maand 10% korting krijgt op het totale aanbod aan keramisch hout. Gebruik de code hout2018 en profiteer!

Hout is een geliefd materiaal voor de vloeren in je huis. Maar is hout wel zo praktisch? Wel met keramische houtlooktegels. Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en dus makkelijk te reinigen. Heb je vloerverwarming? Met tegels haal je een optimaal rendement uit je vloerverwarming. Je huis ziet er niet alleen behaaglijk uit, het voelt ook zo. Keramische houtlooktegels worden tegenwoordig zo goed gemaakt dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

Kijk maar rustig rond in ons aanbod op portazul.nl en laat je inspireren voor je eigen woonkamer, badkamer of misschien zelfs terras. Je kunt ook altijd langskomen in onze showroom van meer dan 1000m2 in Ede, waar we graag met advies van dienst zijn.

Hopelijk wordt je net zo enthousiast over tegels als wij dat zijn.

 

06-54981138
Stuur ons een
Whatsapp bericht

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...