10% korting op
betonlooktegels! 
Kortingscode: beton2018

Welkom bij de Portazul webshop

De meest complete winkel op het gebied van tegels.

Hier vind je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Veel inspiratie, informatie en natuurlijk een groot aanbod aan tegels. Ook voor de basis leveren we de producten waarmee het makkelijk werken wordt. Onze bouw-en tegelelementen, levelling systemen, lijmen en voegen zorgen voor een goed begin en een perfect eindresultaat.

In onze showroom in Ede van maar liefst 1000m² ontvangen we je graag en adviseren we waar nodig bij je plannen en keuzes. Met vrijblijvend advies, 3d ontwerp en veel inspiratie. We kunnen zelfs het sanitair leveren als je tijdens je bezoek aan onze showroom op ideeën wordt gebracht.. We doen er alles aan om je te laten slagen en met een tevreden gevoel naar huis te laten keren, dat is onze missie.

De hele maand april staat in het teken van het thema “beton”. Het is dan ook niet gek dat je gedurende de hele maand 10% korting krijgt op het totale aanbod aan betonlook tegels. Gebruik de code beton2018 en profiteer!

Betonlook tegels behoren tot de trend die niet zo snel zal verdwijnen. De tegels lijken van echt cement of beton gemaakt te zijn, maar dan met alle gemakken van een keramische vloer. Vloerverwarming gaat bijvoorbeeld perfect samen met deze tegels. Betonlooktegels zijn in praktisch alle ruimtes toe te passen, vooral omdat ze zo goed combineren met de huidige meubeltrends. Het is trendy maar toch ook weer tijdloos. Daarbij is er een ruim aanbod in kleuren, formaten en soorten, zoals verweerd beton, gevlinderd beton en egaal beton.

Kijk maar rustig rond in ons aanbod op portazul.nl en laat je inspireren voor je eigen woonkamer, badkamer of misschien zelfs terras. Je kunt ook altijd langskomen in onze showroom van meer dan 1000m2 in Ede, waar we graag met advies van dienst zijn. Hopelijk wordt je net zo enthousiast over tegels als wij dat zijn.

06-54981138
Stuur ons een
Whatsapp bericht

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Lees meer...